Κυριάκος Λάττας

Διευθυντής

Ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή στο σχολείο μας το 2017. Είναι καθηγητής Μαθηματικών (ΠΕ03). Τέλειωσε το μαθηματικό του ΕΚΠΑ και έχει κάνει μεταπτυχιακό στη «Διδακτική & Μεθοδολογία των Μαθηματικών» στο ΕΚΠΑ. Είναι επιμορφωτής μαθηματικών σε ΤΠΕ - ΠΑΚΕ. Συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα και συνεργασίες με σχολεία της Ευρώπης.

Νίκη Τσινάκη

Υποδιευθύντρια

Είναι υποδιευθύντρια του σχολείου από το 2017. Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας (ΠΕ10).

Δημήτρης Κονιδάρης

Ο πρώτος Καθηγητής που τοποθετήθηκε στο σχολείο μας όταν ιδρύθηκε, το 1989. Καθηγητής Θεολογίας (ΠΕ01), απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.

Πόπη Βασιλοπούλου

Διδάσκει στο σχολείο μας από το 2000. Καθηγήτρια Φιλολογίας (ΠΕ02), απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών συντονίστρια του μαθήματος Νεοελληνικής Γλώσσας στο Βαθμολογικό Κέντρο Ιλίου.

Σταυρούλα Βίτσα

Από το πιο φρέσκο "αίμα" του σχολείου μας. Καθηγήτρια Φιλολογίας (ΠΕ02), απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετέχει ενεργά στην σχολική ζωή, οργανώνοντας πολλές δραστηριότητες, όπως θεατρικές παραστάσεις, συμμετοχές σε μαθητικά φεστιβάλ, καινοτόμες δράσεις και πολλά άλλα. Παρακολουθεί ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ.

Μαρία Καπελιώτη

Διδάσκει στο σχολείο από το 1999. Καθηγήτρια Φιλολογίας (ΠΕ02), απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΙΘΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ιωάννα Παλαμά

Τοποθετήθηκε στο σχολείο το 2002. Καθηγήτρια Φιλολογίας (ΠΕ02), απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ελένη Χαϊκάλη

Η πιο παλιά καθηγήτρια του σχολείου μας. Καθηγήτρια Φιλολογίας (ΠΕ02), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Έχει διδάξει για πολλά χρόνια στο Πειραματικό Λύκειο Αγ. Αναργύρων. Έχει οργανώσει πολλές δράσεις στο σχολείο μας όπως η εκδήλωση για τη Μύρτιδα, η λογοτεχνική ομάδα και πάνω απ΄ όλα είναι η βασική οργανώτρια και συντονίστρια της έκδοσης του περιοδικού του σχολείου μας "Ιλιολόγειο"

Γιώργος Κατσούλης

Διδάσκει στο σχολείο μας από το 2011. Καθηγητής Μαθηματικών (ΠΕ03), έχει λάβει μέρος στην συγγραφή του βιβλίου της Γεωμετρίας που διδάσκεται μέχρι και σήμερα στο Λύκειο. Μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας από το 1986 και της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού "Ευκλείδης Β" από το 1993.

Χριστίνα Παπουτσάκη

ΠΕ03

Ελευθέριος Χριστοδούλου

ΠΕ03

Παύλος Παπαθεοφάνους

ΠΕ04.05

Σωτήριος Σιωμής

ΠΕ04.01

Μαρία Σμπιλή

ΠΕ04.02

Ελισάβετ Κούκη

ΠΕ06

Επαμεινώνδας Κουσκούκης

ΠΕ11

Σοφία Δοκιμάκη

ΠΕ09

Χρήστος Ταβουξόγλου

ΠΕ08

Γρηγόρης Νικολόπουλος

ΠΕ19

Ιωάννα Παλαμά

ΠΕ02

Βοϊδάκου Σταυρούλα

ΠΕ06

Ιωάννα Γεράνη

ΠΕ02

Διονυσία Κούγιου

ΠΕ04.04

Δημήτρης Κωστόπουλος

ΠΕ19

Δημήτρης Αποστόλου

ΠΕ11

Σπύρος Γκέκας

ΠΕ03

Μαρία Βλάχου

ΠΕ02

Κώστας Οικονόμου

ΠΕ08